مجله خبری تحلیلی پارسی گو: سایت ای نتورک که نزدیک به یک هفته از دسترس خارج شده بود رفع فیلتر شد.
ای نتورک anetwork چرا فیلتر شد؟
مدیرعامل اینتورک در رابطه با علت فیلتر شدن این سایت را اینگونه عنوان کرد: دلیل فیلتر اینتورک را تبلیغ یک کالای آرایشی اعلام کردند.
سایت ای نتورک anetwork رفع فیلتر شد!
بعد گذشت یک هفته از فیلتر ناگهانی ای نتورک شایان شلیله، مدیر عامل ای نتورک در توئیتر خود با نوشتن عبارت: «ای نتورک آزاد شد!» از رفع فیلتر این استارتاپ خبر داد.
چهار سایت اینتورک تبلیغ دات کام ادنگاه و دیدوگرام که از روز سه شنبه ۲۶ تیرماه مسدود شده بودند، رفع فیلتر شدند. پیشتر «شایان شلیله»، مدیرعامل anetwork در گفتگو با دیجیاتو خبر داده بود که احتمالاً درخواست فیلترینگ از سوی وزارت ارشاد مطرح شده چرا که وزارت ارشاد تنها تبلیغات آفلاین را به رسمیت میشناسد. حالا اما با وساطتهای پیش آمده این چند سرویس از فیلترینگ درآمدهاند و مجددا در دسترس کاربران قرار گرفتند.
با اینکه به گفته بیشتر کارشناسان، وزیر ارتباطات از زمان آغاز فعالیت خود توانسته تاحدی حامی کسبوکارهای آنلاین باشد ولی بازهم گاهی شاهد چنین اتفاقاتی در این حوزه هستیم که موجب سلب اعتماد و از بین رفتن انگیزه بین فعالان استارتاپی کشور میشود. شلیله در همین مورد بی انگیزشی گفته بود:
«یکی از مشکلات بزرگ هم همین است که وقتی چنین اتفاقاتی میافتد، اعتماد کسبوکارها به زیرساخت ملی و شبکه ملی اطلاعات از بین میرود؛ یکی از دلایل تشکیل شبکه ملی اطلاعات این بود که وقتی هاست یک سرویس در ایران است، مشکل فیلترینگ برای آن سایت پیش نیاید چون میتوان آن را پیدا کرد و به هاستش اخطار داد.
بحث فیلتر اینتورک اعتماد ما را به شدت از بین برد. دلیل حساسیت ما هم همین بود که اگر خارج از کشور بودیم، کاربران ما میتوانستند با ویپیان وارد شوند و از سرویسها استفاده کنند ولی زمانیکه در ایران بودیم از خارج از کشور هم سایت به صورت کامل مسدود بود.»
بنا به اطلاعات منتشر شده بعد از جلسات مختلف با وزارت ارشاد، فعلا تصمیم بر این شده شرکتهای فعال در این زمینه به جای مجوز از کانون تبلیغاتی،صرفا با دریافت مجوز از اتحادیه کسبوکارهای مجازی، مورد تایید وزارت ارشاد قرار بگیرند. آنطور که به نظر میرسد لیست سایتهایی که وزارت ارشاد آنها را برای فیلترینگ در نظر داشته به ۳۵ عدد میرسید ولی در حال حاضر بعد از این جلسات، قرار شده که هیچ کدام از سایتهای این لیست دچار فیلترینگ نشوند. قرار است که تمام آنها این روند دریافت مجوز را طی کنند. به این صورت که اتحادیه فراخوانی منتشر میکند تا بقیه سایتها هم برای دریافت مجوز اقدام کنند.
گردآوری و تنظیم: پارسی گو
منابع: ۱. ایرونی ناز ۲. دیجیاتو
شرکت ای نتورک ناجوانمردانه از گردونه رقابت حذف شد به دست مافیای شرکت رقیب صبا ویژن و یکتانت متاسفانه چون توان رقابت با ای نتورک را نداشتند از قدرت ونفوذ خودشون برای پایین کشیدن این سایت و کلا نابودییش استفاده کردن.واقعا تبلیغات اینترنتی بصورت یک پلتفرم جذاب اول ایده تیم ای نتورک بود مسیر را بسیار هموار کردن برای ساخت ساز مشابه.کاش حمایت میشد نه نابود این تیم خوش فکر حیف اینا واقعا.باید برندی میشد مثل دیوار.دیجی کالا و خیلی دیگه از استارتاپها.ولی متاسفانه ایده های ناب و تک اولین بار که تو این کشور پیاده سازی و بومی میشه خود شرکتی که استارت زده سود نمیبره.لکه شرکت موازی که بعدا از اون ایده تقلید میکنن سود میبرن.مثل این هست الان بین دیوار و شیپور بجای رقابت سالم برای خدمت رسانی بهتر.مثلا دیوار با نفوذی که داره شیپور رو کنار بزنه و فقط اینوع پلتفرم در انحصار خودش باشه.شایان شلیله اینجا برای تو کمه تو تیمت باید در ماکروسافتی گوگل چیزی میبودین.خلاصه دم شما گرم بچه ها