مجله اینترنتی پارسی گو: میرحسین موسوی از سران فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ که ماه ها کشور را به بهانه واهی تقلب در انتخابات ریاست جمهوری دچار آشوب و هرج و مرج کرده بود، درباره اغتشاشات بنزینی واکنش نشان داده و بیانه صادر کرد. جزئیات بیانیه اخیر میرحسین موسوی درباره اغتشاشات آبان ۹۸ را مشاهده بفرمایید:
پیام میرحسین موسوی و حقیقتی که پس از ۱۰ سال در بیانیه بنزینی نمود یافت!
بیانیه اخیر میرحسین، در حقیقت نمود و نماد بارز اعتقاد وی به نظام اسلامی است. ده سال پیش نیز چنین دیدگاهی قصد داشت مقام عالی ریاست جمهوری را در نظام مقدس اسلامی به دست آورد؛ در حالیکه به هیچ یک از ارکان نظام هیچگونه اعتقادی نداشت و ندارد. میرحسین در حقیقت با نقابی که بر چهره داشت، به میدان آمد و حالا پس از ۱۰ سال در بیانیه اخیر خود این نقاب را کنار زده و بیانیه صادر می کند و اعتقادات قلبی خویش را در معرض دید همگان قرار می دهد. بیانیه اخیر میرحسین موسوی پیام های فراوانی دارد: اولا وی اعتقاد قلبی خویش را در مورد نظام و همه ارکان آن، از جمله ولایت فقیه اینبار علنی بروز داده است. دوما با دشمنان قسم خورده نظام که به اعتراف خودشان، برای آشوب در کشور برنامه ریزی کرده بودند (اینجا و اینجا را ببینید!) هم صدا شده است. سوما میرحسین که خود حامی دولت روحانی بوده و به او رأی داده، حالا از «سیاستهای خانمان برانداز» همین دولت شکایت می کند که فرار رو به جلوست و چهارما، شهادت مأمورین نیروی انتظامی، بسیجیان و مردمانی که بی گناه به دست اشرار مسلح به سلاح گرم و سرد به شهادت رسیده اند را با کشتار رژیم پهلوی (میدان ژاله) مقایسه می کند. مشخص نیست در سر میرحسین چه می گذرد اما جای شکرش باقیست که بصیرت مردمی و لطف خدا مانع شد تا چنین تفکری حداقل برای ۴ سال زمام امور را در کشور به دست بگیرد! متن کامل بیانیه اخیر میرحسین موسوی را بخوانید:
پیام میرحسین موسوی در واکنش به وقایع اخیر کشور: جنایتی یادآور کشتار میدان ژاله پس از تصمیمی کاسبکارانه
میرحسین موسوی، در پیامی از حصر ده ساله ضمن ابراز همدردی با خانوادههای کشتهشدگان وقایع روزهای اخیر، افزایش قیمت بنزین را اقدامی غیر معقول و کاسبکارانه و نحوه برخورد با مردم معترض را شبیه کشتار میدان ژاله در شهریور ۵۷ دانست و نسبت به عواقب آن هشدار داد.
به گزارش کلمه، متن بیانیه نخستوزیر محصور دوران دفاع مقدس به این شرح است: بسمه تعالی. برخورد خشن و خونین با مردمی خشمگین و فرودستانی جان به لب رسیده که در اعتراض به یک تصمیم غیر معقول کاسبکارانه و مخالف منافع اقشار مستضعف، و زخم خورده از سیاستهای خانمان برانداز به خیابانها آمده بودند، و تأمل در گستردگی اعتراضها در تهران و سایر نقاط کشور که نشاندهنده سرخوردگی همگانی در میان اقشار جان به لب رسیده از اوضاع کشور دارد شباهت تام و تمام با کشتار بیرحمانه مردم در ۱۷ شهریورخونین ۵۷ دارد.
آدمکشان سال ۵۷ نمایندگان یک رژیم غیر دینی بودند، و ماموران و تیراندازان آبان ۹۸ نمایندگان یک حکومت دینی. آنجا فرمانده کل قوا شاه بود و امروز اینجا ولی فقیه با اختیارات مطلقه. بنده به همه خانوادههای شهیدان بیگناه تسلیت میگویم و عرض میکنم زخم وارد شده بر جان و تن ملت التیام نخواهد یافت مگر با معرفی آمرین و مباشرین این کشتار و محاکمه علنی آنها و توضیح بدون لکنت دلایل این جنایت آشکار. وگرنه صدا کلفت کردن و دم از میان یک جنگ جهانی بودن پاسخی قانع کننده به مردم نیست و این فرافکنیها نمیتواند زخم عمیق و خطرناک وارد شده را التیام بخشد. کافی است نظام به عواقب کشتار میدان ژاله توجه کند. میرحسین موسوی
علی مطهری: بیانیه اخیر آقای موسوی را نپسندیدم
آشی که میرحسین موسوی پخته است به قدری شور شده که علی مطهری یکی از نمایندگانی که مجموعه ای از اعتقادات متناقض است و حامی جریان های تندرو است هم به میرحسین شاکی شده که چرا ولی فقیه و شاه را مقایسه می کند! مطهری در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان که به همت بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران برگزار شد گفت: وظیفه قوه قضاییه بود که تکلیف را مشخص کند و بی جهت این مسئله را به شورای عالی امنیت ملی ارجاع داده است. البته بیانیه اخیر آقای موسوی را نپسندیدم مقایسه بین ولی فقیه و شاه مناسب نبود!
واکنش کیهان به روشن شدن نظر موسوی، خاتمی و کروبی درباره نظام مقدس جمهوری اسلامی
روزنامه کیهان به بیانیه دیروز میرحسین موسوی در باره اغتشاشات اخیر واکنش نشان داد. در متن منتشر شده در روزنامه کیهان نکات قابل توجهی وجود دارد. ضمن اینکه مواضع موسوی، کروبی و خاتمی که به درستی در سال ۸۸ سران فتنه لقب گرفته بودند مخرج مشترکی دارد و رویکرد و نگاه حضرات را نسبت به نظام اسلامی روشن کرده است. همه اتفاقاتی که رخ می دهد به معنی واقعی «کلمه» خیر است و عملکرد بد دولت در اصلاح قیمت بنزین نیز این خیر را داشت که اولا فیلم ها و مدارک محکمی از تلاشهای ضد انقلاب و هزینه کردن برای سامان دهی اشرار جهت ایجاد ناامنی را در اختیار عموم مردم قرار داد و ثانیا، سیاست مداران روباه صفتی که در پشت پرده الفاظی ها اعتقادات خود را پنهان کرده بودند، عریان شدند و نظرات واقعی خود را درباره نظام مقدس جمهوری اسلامی بروز دادند! این حضرات قیام میلیونی مردم تهران و کشور که باعث شد ضد انقلاب خارج نشین انگشت به دهان بماند، که چطور بعد از گرانی ها و مشکلات متعدد اقتصادی که حاصل بی تدبیری دولت است، باز مردم به این شکل حامی نظامشان هستند را هم ندیدند و در حقیقت خود را به کوری و ندیدن زدند!
روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه با تیتر «گروگانهای بهائیت در فتنه ۸۸ دوباره به صف شدند» نوشت: خاتمی، موسوی و کروبی اخیراً در اظهارنظرهایی، ضمن تبرئه و توجیه جنایتها و شرارتهای انجام گرفته از سوی شبکه سازمان یافته ضد انقلاب و اشرار مسلح، و بیآنکه انتقادی را متوجه دولت به عنوان طراح و مجری گران کردن و سهمیهبندی بنزین بکنند، تلاش کردند نظام را در موضع اتهام بنشانند و با همان ادبیات رسانهها و محافل ضدانقلاب شبههپراکنی کنند.
موسوی در این زمینه با کتمان جنایتهای اشرار و تروریستها در آدمکشی، آتشزدن پمپبنزینها و بانکها و اموال عمومی و خصوصی، حمله به مساجد و حسینیهها و آتش زدن قرآن، و حمله به عابران و رهگذران بیگناه، ماجرای اخیر را به کشتار شاه در میدان ژاله تشبیه کرد (؟!) و تیتر یک رسانههای وابسته به MI۶ و سیا شد که همواره ابزار کودتا و سرکوب بودهاند.
به عنوان مثال، سایت شبکه دولتی انگلیس در حالی موضع موسوی را تیتر نخست خود کرد که بیسیم کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ بود و به مدت ۲۵ سال دیگر، اختناق محمدرضا پهلوی را به ملت ایران تحمیل کرد. یادآور میشود در خباثت و رذالت میرحسین موسوی همین بس که سال ۸۸ نیز پس از مشاهده حمله عوامل سازمان منافقین و بهائیت به حسینیهها و هیئتها و آتش زدن کتیبهها و سوت و هلهله در روز عاشورا، آنها را «مردمان خداجو» توصیف کرد و بدین ترتیب سرسپردگی خود را بر شبکه صهیونیستی- انگلیسی بهائیت به اثبات رسانده بود.
برخی محافل کارشناسی معتقدند موسوی سالها قبل از فتنه سبز، جذب محافل ماسونی شده بود. اردشیر امیرارجمند مشاور موسوی پس از فرار از کشور به پاریس رفت و ارتباطات با سازمان منافقین را گستردهتر کرد. خاتمی نیز در اظهارنظر مشابهی، جانب جنایتکاران آشوبطلب و وابسته به گروهکها را در حوادث اخیر گرفته و نظام را تلویحاً متهم به خشونت و سرکوب کرد. همچنین مشابه موسوی، بیانیهای هم به نام کروبی از سوی رسانههای ضدانقلاب منتشر شده که ادبیات آن، به ادبیات موسوی و خاتمی نزدیک و شبیه است.
منبع: مجله اینترنتی پارسی گو
درج مطالب مجله اینترنتی پارسی گو با ذکر منبع (www.parsigoo.com) بلامانع است.